ÖN MÉG NEM TAG?

TUDJON MEG TÖBBET VAGY REGISZTRÁLJON PÁR PERC ALATT!


1. A regisztrációt elintézheti pár perc alatt az ONLINE BELÉPÉSI nyilatkozat kitöltésével!


2. Tájékoztatásért kérjen visszahívást! Adja meg nevét, email címét, telefonszámát, és kattintson az ÉRDEKEL gombra. Munkatársaink hamarosan keresni fogják, hogy részletes tájékoztatást nyújtsanak. Sőt, igény esetén elintézik Önnek a belépést is.


Hozzájárulok, hogy a pénztár megadott elérhetősége(i)met kezelje, és azokra hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható a pénztárhoz postai úton(1399 Budapest, Pf. 659) vagy a kapcsolat@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.
DÖNTSÖN MELLETTÜNK!

A PRÉMIUM Önkéntes Nyugdíjpénztár taglétszáma meghaladja a 62 ezer főt, a kezelt vagyon pedig a 49 milliárd forintot. Mindez nem véletlen. Ön is jó döntést hoz, ha időben elkezd takarékoskodni nyugdíjas éveire, hiszen már havi néhány ezer Ft-tal is sokat tehet nyugdíjas évei anyagi biztonságáért.

Kezdje a takarékoskodást velünk, válassza a PRÉMIUM-ot!AKÁR ÉVI 150 EZER FT ADÓKEDVEZMÉNNYEL ÉLHET!

Minden befizetett forint után 20 % állami adókedvezmény jár, így egyszerűen növelheti nyugdíjcélú megtakarítását. A maximálisan visszaigényelhető összeg évi 150 ezer forint, az adóévben levont szja-előleg erejéig. Az adóbevallásában rendelkezettek alapján az adókedvezmény összegét a NAV 30 napon belül visszautalja pénztári számlájára. Bővebben az adókedvezményről>>ITT MEGTALÁLJA AZ ÖNHÖZ ILLESZKEDŐ PORTFÓLIÓT!

Nyugdíjcélú megtakarítása gyarapodását nagyban befolyásolja, milyen portfólióba fekteti a pénztét. Érdemes élethelyzetéhez, hozamelvárásához és kockázatviselési hajlandóságához leginkább illeszkedőt választania! Pénztárunknál - a nyugdíjpénztári piacon egyedülálló módon - három portfólió esetében is céldátumot határoztunk meg. Így a portfólió kiválasztásánál Ön azt is figyelembe veheti, hogy az adott céldátum mennyire esik közel tervezett nyugdíjba vonulásának időpontjához. Bővebben a portfóliókról>>A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a pénztár felelősséget nem vállal.

További információt honlapunkon, valamint az Alapszabályban talál.

Adatvédelmi tájékoztató