ÖN MÉG NEM TAG, ÉS SZERETNE BELÉPNI? MI SEM EGYSZERŰBB!


1. Tegye meg - pár perc alatt - az online belépési nyilatkozat kitöltésével!


2. Kérjen visszahívást! Adja meg nevét, email címét, telefonszámát, és kattintson az ÉRDEKEL gombra. Munkatársaink hamarosan keresni fogják, hogy részletes tájékoztatást nyújtsanak szolgáltatásunkról.


Hozzájárulok, hogy a pénztár email címemet és telefonszámomat kezelje, és azokra hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható a pénztárhoz postai úton (1399 Budapest, Pf. 659) vagy a kapcsolat@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.
A PRÉMIUM Önkéntes Nyugdíjpénztár taglétszáma meghaladja a 62 ezer főt, a kezelt vagyon pedig a 49 milliárd forintot. Mindez nem véletlen.

Ön is jó döntést hoz, ha időben elkezd takarékoskodni nyugdíjas éveire, hiszen már havi néhány ezer Ft-tal is sokat tehet nyugdíjas évei anyagi biztonságáért. Kezdje a takarékoskodást velünk, válassza a PRÉMIUM-ot! Könnyedén növelheti nyugdíjcélú megtakarítását!

Minden egyénileg befizetett forint után 20 % állami adókedvezmény jár, így egyszerűen növelheti nyugdíjcélú megtakarítását. A maximálisan visszaigényelhető összeg évi 150 ezer forint, az adóévben levont szja-előleg erejéig.


Nem mindegy mibe fekteti a pénzét!

Portfólióink közül hozamelvárása, kockázatvállalási hajlandósága, valamint nyugdíjba vonulásának várható várható ideje alapján érdemes választania. Mindezek mellett jó, ha tudja, hogy nyugdíjszámlán megtermelt hozama kamatadó-mentes. Portfólióinkról részletesebb tájékoztatást honlapunkon talál.


A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a pénztár felelősséget nem vállal.

További információt honlapunkon, valamint az Alapszabályban talál.

Adatvédelmi tájékoztató